Piata Victoriei Live Protest - Protestul Continuă Sunt 100 000 De Oameni In Piața Victoriei Din București

1293 likes 25 talking about this 131 were here. 06 Ianuarie 2021 - SANITAS anunta protest in Piata Victoriei si pichetarea prefecturilor in 14 ianuarie.


Wimagufzay6h5m

Galerie foto Video Romanii au iesit din nou in strada sambata la cel mai mare protest antiguvernamental de dupa abrogarea OUG 13.

Piata victoriei live protest. Vrem Justiţie Nu Corupţie. O statuie vivantă cu Florin Cîțu dezvelită în Piața Victoriei. Protestul din Piața Victoriei din 11 august 2018.

Organizaţia Corupţia ucide anunţă un protest în Piaţa Victoriei. Aproape 60000 de persoane au protestat in Bucuresti iar alte 20. 159 Likes 43 Comments 76 Shares.

Video Player is loading. LIVE Un brand sau un sfânt. Avem 89 stiri despre proteste piata victoriei.

12 Iulie 2020 - VIDEO Sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de masurile de carantina. Ultimele știri despre piata victoriei live. Protest în Piața Victoriei.

LIVE Proteste Piata Victoriei. English US Español Français France Português Brasil Deutsch Italiano. 80000 de oameni au indurat frigul si ninsoarea ca sa spuna Va vedem.

920 Likes 66 Comments 127 Shares. Oamenii au venit cu tirurile în Piața Victoriei. Piata de arta.

Reprezentanţi ai mai multor organizaţii sindicale din diferite domenii își cer drepturile în stradă. Citeste acum toate articole despre proteste piata victoriei pe Digi24ro. Alegeri în două tururi.

Să Vorbim Despre Tine is live now. Marian Ceuașescu unul dintre cei mai vocali protestatari ai mișcării Rezist a fo. Aflăm împreună cu Alex Dima cine este Arsenie Boca la România te iubesc -- httpsbitly3lbA4Qq Citește și Un epidemiolog din Timișoara recomandă lockdown total în România.

Aceștia sunt nemulțumiți de intenția Executivului de a impozita retroactiv diurnele șoferilor dar și de creșterea tarifelor RCA. Peste 100 de persoane protestează în fața Guvernului pentru a doua zi consecutiv deși este stare de alertă și Consiliul Național pentru Situații de Urgență a decis că adunările publice nu pot avea loc ca măsură de prevenire a. 20 Ianuarie 2018 - Revolutia generatiei noastre.

Sunt foarte îngrijorat o să ne uităm la 250 și poate chiar 300 de decese pe zi --- httpsbitly36h2yBT Când ar putea începe să. Proteste piata victoriei. Peste o sută de oameni cer demisia Guvernului.

PROTEST PIAȚA VICTORIEI VIDEO LIVE Cele mai importante stiri Stiri DCNews Team 15 mai 2020 1731 Facebook Twitter WhatsApp Email. Românii nu vor mai suporta toată această batjocură. Mai mulți oameni s-au strâns la această oră în Piața Victoriei și protestează.

Zeci de transportatori se află în fața guvernului. December 10 2017. Biroul Executiv al Federatiei Solidaritatea Sanitara a decis marti initierea procedurii privind declansarea protestelor de amploare si a stabilit calendarul primelor actiuni de acest tip.

Vom ieşi în Piaţa Victoriei. Mai mult cei din domeniu amenință că vor bloca întreaga țară și vor încalca limitele impuse la mitinguri. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Live proteste piata victoriei. LIVE Protest în Piața Victoriei. Evenimente importante ce se petrec in Piata Victoriei.

Video Nou protest în Piața Victoriei deși sunt interzise adunările publice. Protest de amploare în Capitală. Peste 200 de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in Piata Victoriei pentru a protesta.

Ce revendicari are federatia. Printre solicitările lor se află înlăturarea inechităţilor salariale aplicarea unor legi sau modificarea altora. Printre organizatori se afla Iosefina Pascal promovata de Sputnik si Antena 3 Parintii si-au adus bebelusii la protest.

Mitingul Diasporei - Romania trezeste-te LIVE Apasati play. Piața Victoriei se va umple joi 16 septembrie de protestatari. Victory Square Protest of carriers.


Live Protestul Din Piata Victoriei 10 8 2018 Youtube


Gfvzbe3j7a5gem


Proteste Piata Victoriei Digi24


Live Video A Doua Zi De Proteste In Piaţa Victoriei Peste 25 000 De Persoane In Faţa Guvernului Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri


Qjik12ck0f08mm


7mcafph98jz99m


8scann9rl Cgmm


Proteste Piata Victoriei Digi24


Live Stream Piaţa Victoriei E Vie Un Nou Protest In Piaţa Victoriei Din Bucuresti Joi Agnus Dei English Romanian Blog


Protestul Continuă Sunt 100 000 De Oameni In Piața Victoriei Din București


Stirileprotv Live Proteste In Piaţa Victoriei


Bbc A Transmis Live Pe Facebook Imagini De La Protestul Antiguvernamental Din Piaţa Victoriei Video


Video Imagini Live Din Piaţa Victoriei Un Nou Protest De Amploare Newsar Ro


50 000 De Oameni Au Protestat In Piața Victoriei Jandarmii Au Intervenit Cu Gaze și Spray Lacrimogen 440 De Răniți Video Stirileprotv Ro


Znr5 Aztrijuem


Live Stream Din Piata Victoriei Proteste In Romania Si In Diaspora Agnus Dei English Romanian Blog


Toate știrile Despre Protest Piata Victoriei Azi Live Pagina 1 Realitatea Net


Znr5 Aztrijuem


Live Blog Protest 10 August Piața Victoriei Manifestaţia Fără Incidente Majore Ce Spune Jandarmeria Update Video

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url